Kanepi alistas Roomas tšehhitari ning pääses põhitabelisse! (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: PAUL CROCK / AFP

Kaia Kanepi (WTA 60.) alistas Rooma tenniseturniiri kvalifikatsiooni teises ringis tšehhitari Katerina Siniakova (WTA 51.) 6:3, 3:6, 6:3 ning pääses põhitabelisse.

Avasetis kaotas Kanepi kolmandas geimis servi, kuid suutis siis neljandas ja kuuendas omakorda vastase servi murda.

Teist setti alustas Kanepi kohe murranguga, kuid loovutas omakorda servi neljandas ja kaheksandas geimis.

Otsustavat setti läks Kanepi neljandas geimis murdega juhtima. Kanepi murdis vastase servi ka kuuendas geimis ning oli matši 5:1 juhtimas. Kuigi mäng tundus tehtud olevat, võitles Siniakova kõvasti, päästes kolme geimi jooksul neli matšpalli. Viienda suutis aga eestlanna punktiks lüüa.

Siniakova lõi matši jooksul kolm ässa, Kanepi mitte ühtegi. Mõlemad naised tegid oma servil viis topeltviga. Mängitud punktidest võitis eestlanna 53 protsenti. Matš kestis kokku ühe tunni ja 56 minutit.

Enne mängu

32-aastane Kanepi ja temast kümme aastat noorem Siniakova pole varem omavahel kohtunud. Kvalifikatsiooni avaringis alistas Kanepi Sofia Kenini (WTA 90.) 2:6, 6:2, 6:2. Siniakova oli 6:3, 6:2 parem Christina McHale'ist (WTA 87.). Kanepi ja Siniakova mängu võitja pääseb Rooma turniiri põhitabelisse.

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 29.) alustab Rooma turniiri põhitabelist ning kohtub avaringis ameeriklanna Coco Vandeweghega (WTA 13.).

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles