Novosvjolovita vehelnud Eesti leppis Pariisis MK-etapil 12. kohaga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Priinits (vasakul)
Sten Priinits (vasakul) Foto: SCANPIX

Eesti epeemeeskond sai Pariisis peetud MK-etapi võistkonnavõistluses 12. koha. Eesti vehkles koosseisus Sten Priinits, Peeter Turnau ja Jüri Salm, laupäeval individuaalvõistluse võitnud Nikolai Novosjolov jäi sedapuhku pealtvaatajaks.

Avaringis vaba olnud Eesti sai oma esimeses matšis 45:43 jagu Egiptusest, kuid 16 parema seas käristas Lõuna-Korea kohe sisse kümnepunktilise edu ja võitis lõpuks kindlalt 45:36. Matšides kohtadele 9.-16. oli Eesti esmalt 45:35 parem Usbekistanist, ent kaotas siis 37:45 Taanile ja 11. koha matšis kindlalt 30:45 ka USA-le.

Eestist jagu saanud Lõuna-Korea seljatas 45:32 ka tšehhid ja 45:36 Iisraeli, jõudes finaali. Seal jäädi aga kõige napimalt 29:30 alla Ungarile, kes sai enne finaali järgemööda jagu Rootsist, USAst ja Prantsusmaast. Kolmas koht kuulus Ukraina meeskonnale, kes alistas Iisraeli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles