Wozniacki alistas Prantsusmaa lahtistel Wozniaki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki Foto: SCANPIX

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel olid täna vastamisi kaks Poola päritolu tennisisti – Taanit esindav Caroline Wozniacki ja Kanada eest mängiv Aleksandra Wozniak.

Ligi kaks tundi kestnud kohtumisest väljus võitjana maailma esireket Wozniacki, kes oli edetabelis 162. real paikneva Wozniakiga küll pisut raskustes, kuid sai siiski 6:3, 7:6 (6) võidu.

Kui esimeses setis oli mõlemal raskusi oma servi hoidmisega, siis teises setis ei kaotanud kumbki oma servigeimi. Kiires lõppmängus läks Wozniak 6:3 juhtima, seejärel tekkis Wozniackil pukikohtunikuga vaidlus, kuna ta ei olnud nõus, et pall auti läks. Pärast pikka vaidlust mäng jätkus ning ilmselgelt vihane Wozniacki võitis viis punkti järjest ja pääses kolmandasse ringi.

Karjääri esimest suure slämmi tiitlit jahtiv Wozniacki läheb järgmisena vastamisi 28. asetatud slovakitari Daniela Hantuchovaga (WTA 29.), kes alistas 6:1, 6:2 itaallanna Sara Errani (WTA 39.).

Tänavusel turniiril 8. asetatud mullune finalist Samantha Stosur (WTA 6.) alistas kindlalt 6:0, 6:2 rumeenlanna Simona Halepi (WTA 67.).

Üheks soosikuks peetav 17. paigutusega sakslanna Julia Görges (WTA 18.) oli raskustes tšehhitari Lucie Safarovaga (WTA 37.), kuid võitis lõpuks 2:6, 7:5, 6:2.

Argentiinlanna Gisela Dulko (WTA 51.) lülitas konkurentsist 32. asetatud bulgaarlanna Tsvetana Pironkova (WTA 36.), võites 6:4, 6:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles