Paide Linnameeskond sai Kuressaares hooaja kolmanda võidu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Linnameeskond - FC Kuressaare
Paide Linnameeskond - FC Kuressaare Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Jalgpalli Eesti meistriliigas kasvatas punktiarvet hooaega kesiselt alustanud Paide Linnameeskond. Kuressaarest tullakse kohaliku meeskonna vastu peetud mängu järel tagasi 4:1 võiduga.

Paide eest avas 21. minutil karistuslöögist skoori Michael Lilander, 41. minutil saatis Tarmo Neemelo saarlaste väravavahi Ingmar Krister Paplavskise jalgade kaudu teisegi palli kodumeeskonna võrku. Hetk hiljem tõmmati aga Paide karistusalas maha Sander Laht ning Kuressaarele andis lootust Elari Valmas, kes realiseeris penalti.

Lõplikult pööras Paide mängu enda kasuks alles viimase kümne minutiga, kui 81. ja 87. minutil oli kaks korda täpne Samson Onomigho Iyede. Kui kõik meeskonnad on pidanud 13 mängu, on Paidel tabelis ka 13 punkti ning see annab neile kuuenda koha. Kuressaare on 10 punktiga kohe nende järel seitsmendal real.

Tabelit juhib 33 punktiga Levadia, Nõmme Kaljul on 31 punkti. Teisipäeval kohtuvad ainsatena veel kaotuseta püsivad tabeli kaks esimest Hiiu staadionil omavahel, kohtumist näitab otsepildis Postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles