Video: Giro üheksanda etapi võitis üldliider Yates, Kangert kaotas üle 16 minuti (1)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Yates.
Simon Yates. Foto: Gian Mattia D'Alberto/LaPresseGM D

Itaalia velotuuri üheksanda etapi võitis Mitchelton-Scotti jalgrattur Simon Yates, kes edestas finišisirgel Thibaut Pinot’d (Groupama-FDJ) ja meeskonnakaaslast Esteban Chavesit.

Nelja sekundiga jäid esikolmikust maha Domenico Pazzovivo (Bahrain-Merida) ja Richard Carapaz (Movistar Team). Eesti esindaja Tanel Kangert (Astana) saavutas 225 km pikkusel mägisel etapil 72. koha ning kaotas võitjale 16 minutit ja 42 sekundit. Parim Astana rattur oli üheksandana lõpetanud Miguel Angel Lopez, kes kaotas Yatesile vaid 12 sekundit. 

Üldarvestuses jätkab liidrina Yates, kes edestab Chavesit 32 sekundiga. Kolmandal positsioonil paikneb tiitlikaitsja Tom Dumoulin Team Sunwebist, kes kaotab Yatesile 38 sekundit. Kangert langes üldarvestuses 18 kohta ning paikneb nüüd 36. positsioonil, kaotust liidrile veidi alla 19 minuti.

Homme ehk esmaspeäval on Itaalia velotuuril puhkepäev. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles