Liverpool sai kuldaväärt koha, Salah kuldse saapa

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mohamed Salah lõi 32 väravat, mida viimase veerandsajandi jooksul pole suutnud Inglismaa kõrgliigas teha mitte keegi.
Mohamed Salah lõi 32 väravat, mida viimase veerandsajandi jooksul pole suutnud Inglismaa kõrgliigas teha mitte keegi. Foto: PAUL ELLIS / AFP / Scanpix

Meistrite liiga finaaliks valmistuv Liverpooli jalgpalliklubi alistas hooaja viimases liigamängus koduväljakul 4:0 Brighton & Hove Albioni ja kindlustas ka uueks hooajaks pääsu Euroopa tähtsaima klubisarja alagrupiturniirile. Liverpooli väravad lõid Mohamed Salah, Dejan Lovren, Dominic Solanke ja Andrew Robertson. Ragnar Klavan jälgis kohtumist vahetusmeeste pingilt.

Liverpooli jalgpalliklubi alistas hooaja viimases liigamängus koduväljakul 4:0 Brighton & Hove Albioni ja kindlustas ka uueks hooajaks pääsu Meistrite liigasse, kus tänavu on jõutud finaali. Liverpooli väravad lõid Mohamed Salah, Dejan Lovren, Dominic Solanke ja Andrew Robertson. Ragnar Klavan jälgis kohtumist vahetusmeeste pingilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles