Video: üleplatsimeheks kerkinud Kurbas vedas Levice Slovakkia meistritiitlini

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kurbase koduklubi Levice krooniti korvpalli Slovakkia meistriks.
Tanel Kurbase koduklubi Levice krooniti korvpalli Slovakkia meistriks. Foto: http://www.basketballevice.sk/

Eesti korvpallikoondise ääremängija Tanel Kurbase koduklubi Levice alistas Slovakkia meistriliiga finaalseeria viiendas mängus Kosice 81:66 ning võitis seeria mängudega 4:1.

Levice pani finaalseeria viimases mängus oma paremuse maksma igal veerandajal. Avaveerandaja võitis Levice ühe punktiga, kuid suurem vahe tuli sisse teisel kümneminutilisel perioodil, mille Levice võitis kaheksa punktiga. Nii kolmandal kui neljandal veerandajal olid Levice võidunumbrid 19:16.

Levice koduväljakul peetud mängu üleplatsimeheks 17 punkti (kolmesed 2/4, kahesed 5/8, vabavisked 1/2) visanud Kurbas. Lisaks andis eestlane kaks resultatiivset söötu ja noppis kaks lauapalli.

Põhihooajal saavutas Levice Bratislava Interi järel teise koha, kuid seejärel läks kõik pea ideaalselt: veerandfinaalis alistati mängudega 3:0 Bratislava Karlovka ja poolfinaalis 4:1 MBK Komarno meeskond. Põhihooaja võitja Inter langes konkurentsist poolfinaalis, kui tunnistas Kosice 4:2 paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles