Eesti koondislane tegi Bundesligas vägeva mängu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Patrail.
Mait Patrail. Foto: CB / imago/Claus Bergmann

TSV Hannover-Burgdorf lõpetas käsipalli Saksamaa Bundesligas kolmemängulise kaotusteseeria, kui alistas koduväljakul Ludwigshafeni 33:23.

Kui avapoolaeg lõppes Hannover-Burgdorfi kaheväravalises eduseisus, siis jõuvahekorrad pandi paika teisel poolajal tehtud 6:0 vahespurdiga. Hannover-Burgdorfi üheks resultatiivseimaks tõusis Eesti koondislane Mait Patrail, kes jõudis väravani viiel korral. Lisaks andis 30-aastane Patrail koguni kaheksa resultatiivset söötu.

Hannover-Burgdorf hoiab kolm vooru enne hooaja lõppu 43 punktiga kuuendat positsiooni, mis tagab järgmiseks hooajaks koha EHF Cupil. Meistrite liigasse jõudmiseks peab Patraili koduklubi kinni püüdma kolmanda koha, mis jääb nelja punkti kaugusele.

Dener Jaanimaa koduklubi TuS N-Lübbecke paikneb 18 meeskonna konkurentsis 12 punktiga viimasel kohal, kuid 15. positsioon jääb kõigest kahe punkti kaugusele. Lisaks on N-Lübeccke pidanud konkurentidega võrreldes ühe mängu vähem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles