Eesti kohtunik vilistas EMil Inglismaa osalusel mängitud veerandfinaali

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallikohtunik Juri Frischer.
Jalgpallikohtunik Juri Frischer. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Inglismaa jätkuval U17 vanuseklassi noormeeste EM-finaalturniiril määrati Eesti kohtunik Juri Frischer teenindama eilset veerandfinaali, kus võõrustajate meeskond alistas 2:0 Norra.

Frischer näitas kohtumise jooksul nelja kollast kaarti (üks Norrale, kolm Inglismaale), penalteid ega punaseid kaarte ta ei määranud. Frischeri vaatlejaks Burtonis peetud kohtumises oli Euroopa jalgpalliliidu (UEFA) kohtunike komitee liige, 2002. aasta MMil ja 2008. aasta EMil mänge vilistanud kreeklane Kyros Vassaras.

U17 EMi alagrupiturniiril teenindas Frischer kohtumisi Taani - Bosnia ja Hertsegoviina (2:3), Šveits - Iisrael (3:0) ja Rootsi - Portugal (1:0), kusjuures viimase näol oli tegemist edasipääsu otsustava mänguga.

U17 EMi poolfinaalid mängitakse 17. mail ja finaal 20. mail. Frischeri nendele mängule peakohtunikuks määramine on pigem ebatõenäoline, küll aga võib ta aga leida rakendust neljanda kohtunikuna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles