Korvpallitäht kurtis pruudile: mul on keeruline teistele naistele ära öelda, sest rikuksin NBA kirjutamata reeglit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khloe Kardashian ja Tristan Thompson.
Khloe Kardashian ja Tristan Thompson. Foto: / AP

Öeldakse, et NBA põhiturniir on pideva reisimise ja suure mängudearvu tõttu suur väljakutse mängijatele. Cleveland Cavaliersi tähel Tristan Thompsonil on aga veel üks probleem.

Nimelt pettis Thompson oma elukaaslast ja äsja sündinud tütre ema Khloe Kardashiani võõra nais(t)ega. Pettus tuli kahjuks või õnneks ka peagi avalikuks.

US Weekly kirjutas teema lahti sedasi: «Khloe on alati öelnud, et kõik elus juhtub põhjusega. Tristan ütles tegelikult Khloe'le, et ta tunneb kergendust petmise väljatulemise üle, sest allikate andmetel olevatki ta tahtnud «tõe ilmavalgele tulemist». Allikad lisavad, et Cavaliersi täht teadis, et paparazzod (ehk võsafotograafid) teevad temast New Yorgis pilte, ometi ei seganud see tal naisi oma hotellituppa viimast.»

Weekly jätkab allika tsiteerimist: «Tristan selgitas Khloe'ile, et naised viskasid end talle ette pidevalt, ja et ta tundis survet nende soovile «jah» öelda, sest see (võõraste naistega magamine) olevat NBA võõrsilmängude kirjutamata reegel.»

Kui väljaku kõrval rabab 27-aastane Thompson mitme mehe eest, siis platsil oli ta sarnaselt kaaslastele eile kahvatu. Cleveland kaotas idakonverentsi finaali avamängu Bostonile suisa 25 punktiga - tema arvele jäi 8 punkti.

Tristan Thompson koos Khloe Kardashianiga.
Tristan Thompson koos Khloe Kardashianiga. Foto: Instagram / Instagram
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles