Rapla murdis pronksiseeria avamängus Pärnu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla Avis Utilitas.
Rapla Avis Utilitas. Foto: Margus Ansu

Korvpalli Eesti meistrivõistluste pronksiseeria avamängus alistas Sadolini spordihoones Rapla Avis Utilitas 84:77 Pärnu Sadama.

Võitjate kasuks tõi Indrek Kajupank 23 punkti, Sven Kaldre lisas 17 ning Devonte Upson 15 silma. Domagoj Bubalo arvele kogunes 9 punkti ja 14 lauapalli. Pärnu parim oli 19 punkti visanud Saimon Sutt.

«Oli väga närviline mäng. Suutsime küll oma kuus minutit Pärnut kuival hoida, kuid läksime siis mees-mehe kaitse peale tagasi ja nad viskasid meile kahe minutiga väga palju punkte. Aga meil oli teatud plaan, mille suutsime ellu viia,» ütles Rapla peatreener Aivar Kuusmaa TV6-le.

Pärnu peatreener Heiko Rannula sõnas, et nende jaoks läks mäng käest kolmandal veerandajal. «Esimene mõõn tuli meil teisel veerandajal, kui tegime paar lolli lahendust. Kolmandale veerandajale tulime kehvalt peale, poistel oli juhe veidike koos. Me ei saanud kolmandal veerandajal esimese viie minutiga mitte ühtegi punkti. Sinna see mäng läks,» ütles ta.

Kolme võiduni peetava seeria teine kohtumine toimub kolmapäeval Pärnus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles