Joel Lindpere endine meeskonnakaaslane on haruldase saavutuse lävel

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere (20) ja Rafael Marquez (4) 2010. aastal New York Red Bullsi särgis.
Joel Lindpere (20) ja Rafael Marquez (4) 2010. aastal New York Red Bullsi särgis. Foto: EZRA SHAW / AFP

39-aastane Mehhiko jalgpallikoondise kaitsja Rafael Marquez on jõudnud väga lähedale osalemaks viiendat korda MM-finaalturniiril.

Mehhiko koondise peatreener teatas 28-mehelise esialgse koosseisu, kelle seast valitakse 23 mängijat, kes sõidavad kuu pärast algavale MM-finaalturniirile.

Nimekirja kuulub ka Marquez, kes oli Joel Lindpere klubikaaslane New York Red Bullsi aegadest. Kui keskkaitsja Marquez valitaksegi lõplikku MM-koosseisu, tõuseb ta viie MM-finaalturniiriga sakslase Lothar Matthausi ja kaasmaalase Antonio Carbajali kõrvale, kes on mõlemad samuti viiel MM-finaalturniiril osalenud.

Marquez, kes on Barcelona ridades võitnud neli Hispaania meistritiitlit ning kaks Meistrite liiga karikat, peab koosseisu lõplikku nimekirja ootama 4. juunini.

Mehhiko esialgne koosseis

Väravavahid: Guillermo Ochoa (Standard Liege), Alfredo Talavera (Toluca), Jesus Corona (Cruz Azul).

Kaitsjad: Carlos Salcedo (Frankfurt), Nestor Araujo (Santos Laguna), Diego Reyes (Porto), Hector Moreno (Real Sociedad), Hugo Ayala (Tigres), Oswaldo Alanis (Guadalajara), Edson Alvarez (America), Jesus Gallardo (Pumas), Miguel Layun (Sevilla).

Poolkaitsjad: Jesus Molina (Monterrey), Rafael Marquez (Atlas), Hector Herrera (Porto), Jonathan dos Santos (LA Galaxy), Andres Guardado (Real Betis), Erick Gutierrez (Pachuca), Marco Fabian (Frankfurt), Giovani Dos Santos (LA Galaxy).

Ründajad: Javier Hernandez (West Ham), Raul Jimenez (Benfica), Oribe Peralta (America), Jesus Manuel Corona (Porto), Carlos Vela (Los Angeles FC), Javier Aquino (Tigres), Hirving Lozano (PSV Eindhoven), Jurgen Damm (Tigres).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles