Miks viibivad Tallinnas Scholes, Trezeguet, Zambrotta ja Crespo?

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Scholes esindas terve karjääri jooksul ainult Manchester Unitedit, kellega võitis 11 Inglismaa meistritiitlit ja kaks korda ka Meistrite liiga.
Paul Scholes esindas terve karjääri jooksul ainult Manchester Unitedit, kellega võitis 11 Inglismaa meistritiitlit ja kaks korda ka Meistrite liiga. Foto: Neal Simpson / EMPICS Sport/Scanpix

Manchester Unitedi ridades 11 korda Inglismaa meistriks tulnud ja kahel korral Meisrite liiga võitnud Paul Scholes, eksmaailmameistrid David Trezeguet ja Gianluca Zambrotta ning endine Argentiina koondise ründeäss Hernan Crespo viibivad hetkel Tallinnas.

Jalgpallistaarid saabusid Eesti pealinna eile (välja arvatud lennuprobleemidesse takerdunud Crespo, kes saabus täna) ning peatuvad Hiltoni hotellis. Postimehe andmetel viibivad neli endist tippjalgpallurit Tallinnas seoses reklaamivõtetega.

Eesti Jalgpalli Liit (EJL) nelja vutistaari siin viibimisega seotud ei ole ning samuti puudub seos 15. augustil Lilleküla staadionil mängitava UEFA superkarikafinaaliga.

David Trezeguet on 1998. aasta maailma ja 2000. aasta Euroopa meister. EMi finaalmängus Itaaliaga lõi ta finaalmängu lisaajal prantslastele tiitli taganud kuldse värava. Klubirindel võitis ta AS Monacoga kaks Prantsusmaa ja Torino Juventusega kaks Itaalia meistritiitlit.
David Trezeguet on 1998. aasta maailma ja 2000. aasta Euroopa meister. EMi finaalmängus Itaaliaga lõi ta finaalmängu lisaajal prantslastele tiitli taganud kuldse värava. Klubirindel võitis ta AS Monacoga kaks Prantsusmaa ja Torino Juventusega kaks Itaalia meistritiitlit. Foto: JAIME SALDARRIAGA / REUTERS
Gianluca Zambrotta on kolmekordne Itaalia meister (kaks tiitlit Juventusega, üks AC Milaniga) ning tuli 2006. aastal Itaalia koondisega maailmameistriks.
Gianluca Zambrotta on kolmekordne Itaalia meister (kaks tiitlit Juventusega, üks AC Milaniga) ning tuli 2006. aastal Itaalia koondisega maailmameistriks. Foto: Jonathan Moscrop / lapresse
Hernan Crespo tuli River Platega kaks korda Argentiina, Chelsea'ga korra Inglismaa ning Milano Interiga kolm korda Itaalia meistriks. Argentiina koondisega võitis ta 1996. aastal olümpiahõbeda.
Hernan Crespo tuli River Platega kaks korda Argentiina, Chelsea'ga korra Inglismaa ning Milano Interiga kolm korda Itaalia meistriks. Argentiina koondisega võitis ta 1996. aastal olümpiahõbeda. Foto: Marco Rosi /
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles