Renee Teppan vahetab Itaalia suurklubi Poola tipu vastu!

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan (number 12) on otsuse teinud: järgmisel hooajal ta enam teist viiulit mängida ei soovi.
Renee Teppan (number 12) on otsuse teinud: järgmisel hooajal ta enam teist viiulit mängida ei soovi. Foto: Trentino Volley

Eesti võrkpallikoondise diagonaalründaja on löönud käed äsja Poola meistriks kroonitud Belchatowi PGE Skraga. 

Lõppenud hooajal mängis 24-aastane Teppan Itaalia suurklubis Trentinos, kus sai Itaalia koondise põhimehe Luca Vettori kõrval oodatust rohkem mänguaega.

Pärnakas asub vaieldamatus Euroopa ja maailma tippklubis Belchatowis mänguaega jagama Poola koondise liidri Mariusz Wlazlyga, kes on nimetatud klubis mänginud juba 15 aastat. Tegu on ühe maailma parema diagonaalründajaga, kes vedas poolakad 2014. aasta MM-i triumfini. Wlazly valiti seejuures turniiri parimaks mängijaks. SportAccord valis Wlazly kuus aastat varem, 2008. aastal, suisa maailma parimaks sportlaseks. 

Teppani kasuks peaks mänguaja teenimise osas rääkima vanus. Wlazly tähistab suvel 35. sünnipäeva ega ole füüsiliselt enam sama võimas ja vastupidav nagu varem. Kogemusi ja mängutarkust on see-eest mitme mehe jagu.

Renee Teppani karjäär:

2010-12 Pärnu VK
2012-14 Tartu Bigbank
2014-15 Altotevere (Itaalia)
2015-17 Innsbruck (Austria)
2017-18 Trentino (Itaalia)
2018-... Belchatow (Poola)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles