Hokiliidu valitseja ja Putini sõber eitab süüdistusi: ma pole Sepp Blatter!

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Faseli ja Vladimir Putini sõprus ulatus aastate taha. Sel fotol annab šveitslane 2011. aasta MMi korraldusõiguse tähistamiseks Venemaa presidendile üle nimelise hokisärgi.
Rene Faseli ja Vladimir Putini sõprus ulatus aastate taha. Sel fotol annab šveitslane 2011. aasta MMi korraldusõiguse tähistamiseks Venemaa presidendile üle nimelise hokisärgi. Foto: Astapkovich Vladimir / Itar-Tass / Scanpix

Venemaa ja doping? Ja veel Vladimir Putini käsul? Olge nüüd.

Nii arvab Rene Fasel, Rahvusvahelise Jäähoki Liidu (IIHF) president. Veerand sajandit seda ametit pidanud šveitslane andis Rootsi ajalehele Expressen intervjuu, kus pidi eeskätt tõrjuma süüdistusi, mis on seotud tema ja Venemaa presidendi Vladimir Putini lähedase sõprusega.

Kas Fasel on võtnud altkäemaksu? Kas IIHF on korrumpeerunud organisatsioon? Miks viibis Fasel Putini ametissevannutamisel? Kas alaliidu president on tõesti Venemaa liidri hüpiknukk?

«Libauudised,» vastas Fasel kõigile selleteemalistele küsimustele lühidalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles