James ja Cavaliers jäävad 95-protsendilise tõenäosusega finaalist eemale

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James (23) ja Terry Rozier (12).
LeBron James (23) ja Terry Rozier (12). Foto: Greg M. Cooper / USA TODAY Sports

Korvpalliliiga NBA idakonverentsi finaalseeria teises mängus alistas Boston Celtics 107:94 mulluse finalisti Cleveland Cavaliersi ning juhib seeriat mängudega 2:0.

Kuigi Cavaliersi liider LeBron James viskas koguni 42 punkti, võttis 10 lauapalli ning andis 12 korvisöötu, ei toetanud meeskonnakaaslased teda piisavalt. Kevin Love tabas viskeid küll 50-protsendiliselt ning tõi 22 silma, kuid teiste meeste panus jäi marginaalseks.

Celticsi skooritegijad jaotusid seevastu ühtlasemalt. Jaylen Brown tõi 23, Terry Rozier 18, Al Horford 15, Marcus Morris 12 ning Jayson Tatum ja Marcus Smart 11 punkti.

Ajalugu on näidanud, et meeskond, kes juhib seitsmemängulises seerias 2:0, võidab vastasseisu 95 protsendil kordadest. Samas on James oma karjääri jooksul olnud kuus korda 0:2 kaotusseisus, kuid kahes seerias on tema meeskond suutnud lõpuks võitjana väljuda – 2016. aasta finaalis Warriorsi ning 2007. aasta konverentsifinaalis Detroit Pistonsi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles