M-Sport sai Argentina ralli rikkunud probleemile jälile

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier ja Julien Ingrassia Argentina rallil
Sebastien Ogier ja Julien Ingrassia Argentina rallil Foto: Nicolas Aguilera / AP

M-Spordi rallimeeskond teatas, et on jälile saanud veale, mis ei lubanud neil Ott Tänaku võiduga lõppenud Argentina MM-rallil konkurentsivõimelist kiirust näidata.

M-Spordi jaoks oli Argentinas eelkõige probleemiks kehvema pidamisega kiiruskatsed. M-Spordi pealik Malcolm Wilson selgitas, et viga peitus diferentsiaali seadistuse ja vedrustuse ebakõlas. Lisaks kinnitas ta, et sel nädalavahetusel sõidetavaks Portugali ralliks on probleem lahendatud.

M-Spordi esisõitja Sebastien Ogier lõpetas Argentina ralli neljandana, tema meeskonnakaaslane Elfyn Evans aga kuuendana. Kusjuures, aasta varem võitis Dmacki rehvidel sõitnud Evans Argentinas etapi.

«Ma ei ütle mitte midagi halba Michelini kohta, sest kõigil olid kasutada samad rehvid. Oleme asja veidi uurinud ning tundub, et leidsime lahenduse. Liigseks muretsemiseks põhjust ei ole,» ütles Wilson.

Küsimusele, kas neljast esimesest etapist kolm võitnud M-Spordil võis tekkida liigne rahulolu, vastas Wilson: «Ei, ma ei usu. Kuid Argentina ralli äratas meid kõiki ilmselt üles. Oleme nüüd valmis Portugaliks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles