Kontaveit alistas nimeka venelanna ja jõudis Roomas kolmandasse ringi (3)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: nph / Hafner / imago/Nordphoto

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 26.) alistas Roomas jätkuval 3,3 miljoni dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiri teises ringis venelanna Svetlana Kuznetsova (WTA 39.) 7:5, 7:5.

Kontaveit alustas avasetti kehvasti, kui lubas Kuznetsoval kohe esimeses geimis oma serv murda. 2:3 kaotusseisus realiseeris Kontaveit esimese murdepalli ja viigistas seisu. Otsustava murde tegi eestlanna 6:5 eduseisus, kui realiseeris murdepalli, mis osutus ka esimeseks settpalliks.

Teine sett kulges peaaegu sama stsenaariumi järgi, sest Kontaveit jäi kohe murdega taha ja viigistas 2:3 kaotusseisus, kuid sedapuhku realiseeris eestlanna teise murdepalli. 6:5 eduseisus realiseeris Kontaveit esimese matšpalli ja sammus tund ja 48 minutit kestnud mängu järel kaheksandikfinaali.

Vaata mängu statistikat allolevast blogist!

22-aastane Kontaveit ning 32-aastane Kuznetsova lähevad omavahel karjääris vastamisi esmakordselt. See mäng toimub neljanda väljaku teise matšina ning algab pärast Daria Kasatkina ja Danielle Collinsi kell 13 algavat mängu. Kuznetsova on karjääri jooksul võitnud 17 WTA tiitlit ning tulnud 2009. aastal Prantsusmaa lahtiste ning 2004. aastal USA lahtiste võitjaks.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles