Margus Kiiver: kes rikub Portugalis Ogier’ rekordiplaani?

Margus Kiiver
, Autospordivaatleja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier ja Julien Ingrassia on Portugali MM-rallil poodiumi kõrgeimale astmel šampanjat pritsimas käinud koguni viis korda.
Sebastien Ogier ja Julien Ingrassia on Portugali MM-rallil poodiumi kõrgeimale astmel šampanjat pritsimas käinud koguni viis korda. Foto: MIGUEL RIOPA / AFP / Scanpix

Aasta esimene võit on kirjas! Selle teadmisega lahkusid Ott Tänak ja Martin Järveoja mai alguses Argentinast, olles võitnud keerulise ja põneva ralli. Ja see polnud lihtsalt võit, see oli kindel domineerimine, kus oli näha, et mõlemad mehed nautisid täielikult seda, mida nad tegid.

Kõik lihtsalt klappis ning selle taga on väga suur töö nii Oti ja Martini kui ka terve Toyota meeskonna poolt. Teistel tiimidel jäi üle vaid kukalt sügada ja teha enne sellel nädalavahetusel sõidetavat Portugali kõvasti tööd. Loomulikult ei jäänud Toyota tiim loorberitele pikutama, kõik meeskonnad on enne Portugali läbinud korralikud testipäevad. Ükski tiim suuremate tehniliste muudatustega välja ei tule, kuid seadeid eelolevaks ralliks otsisid kõik meeskonnad Portugali eri nurkades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles