Video: Rockets surus valitseva meistri põlvili ja viigistas seeria

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Houston Rockets
Houston Rockets Foto: Troy Taormina / USA TODAY Sports

Korvpalliliigas NBA alistas Houston Rockets koduväljakul Golden State Warriorsi 127:105 ning viigistas läänekonverentsi finaalseeria 1:1.

Rocketsi eest viskasid James Harden ja Eric Gordon 27 punkti, PJ Tucker lisas 22 ning Trevor Ariza 19 punkti. Just viimase kolme nimetatu panus teises mängus lõi Rocketsile pinnase võiduks. Avamängus viskasid Ariza, Tucker ja Gordon kamba peale 24 punkti, teises mängus aga 68.

Kui Warriors tegi avamängus kõigest üheksa pallikaotust, siis möödunud öises mängus saadi juba esimese viie minutiga kirja viis pallikaotust. Avapoolaeg lõpetati kümne pallikaotusega, kogu mängu peale tehti neid 15.

Warriorsi poolt tegi taas oma ära Kevin Durant, kes viskas üleplatsimehena 38 punkti. Samas ei toetanud teda tiimikaaslased oodatud määral. Stephen Curry arvele jäi lõpuks 16 punkti. Ta tabas 19 teele saadetud viskest vaid seitse, sealjuures kaheksast kolmesest ühe. Klay Thompsoni arvele jäi 8, teised algkoosseisu mängijad Draymond Green ja Andre Iguodala said kirja vastavalt 6 ja 5 punkti.

Seeria kolmas mäng algab ööl vastu esmaspäeva kell 3 ning toimub juba Warriorsi koduväljakul, kus valitsev NBA meister on võitnud järjest viimased 15 play-offi mängu. Selle saavutusega jagab Warriors Chicago Bulls 1990/91 aastal püstitatud rekordit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles