Fotod: 11 hooaega Atleticos tiitlita olnud Torres täitis unistuse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Madridi Atletico alistas eile Euroopa liiga finaalis 3:0 Marseille. See oli Atletico lahkuvale legendile Fernando Torresele esimene karikas, mille ta oma kasvatajaklubiga võitis.

Hoolimata sellest, et Torres on kahes vahetuses kokku Atleticos veetnud 11 hooaega, polnud ta enne eilset ühtegi karikat võitnud. Kuigi Torres finaalmängus suurt rolli ei mänginud, vahetati ta ikkagi 90. minutil kaks väravat löönud Antoine Griezmanni vastu mängu.

Teatavasti on Torres öelnud, et tänavune hooaeg jääb talle Madridi klubis viimaseks, mis muudab tema ja fännide jaoks karikavõidu veelgi sümboolsemaks. «See on kogu aeg olnud minu unistus ning nüüd sai see reaalsuseks. See on fantastiline lõpp. Jään igaveseks sellele tiimile tänulikuks,» ütles Torres.

Atletico kapten Gabi, kes lõi meeskonna 3:0 värava, ütles, et just Torres vääris seda tiitlit enim. «See võistlussari on meile andnud palju ning Torres oli see, kes vääris seda tiitlit kõige rohkem. Ta ütles parimal võimalikul viisil Atleticole head aega.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles