Video: kuidas reageeris Brasiiliga MMile sõitev üllatusmees suurele uudisele?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fagner (vasakul)
Fagner (vasakul) Foto: Juergen Schwarz / AP

Brasiilia teatas esmaspäeval need 23 mängijat, kes sõidavad kuu aja pärast algavale jalgpalli MM-finaalturniirile. Üheks valitud meheks oli äärekaitsja Fagner, kelle reaktsioon uudisele sotsiaalmeedias laineid lööb.

28-aastane Fagner on Brasiilia koondist esindanud kokku neljas mängus, kuid tema koht MMile sõitvas koondises oli paljudele väikeseks üllatuseks. Klubikarjääri teeb ta Brasiilia klubis Corinthiansis, kus on mänginud alates 2014. aastast.

Fagner sai Brasiilia koondisesse kuulumisest teada teleri vahendusel, mida vaatas üheskoos oma perekonnaga.

Brasiilia koondis

Väravavahid: Alisson (Roma), Ederson (Manchester City), Cassio (Corinthians).

Kaitsjad: Danilo (Manchester City), Fagner (Corinthians), Marcelo (Madridi Real), Filipe Luis (Madridi Atletico), Thiago Silva, Marquinhos (mõlemad PSG), Miranda (Milano Inter), Pedro Geromel (Gremio).

Poolkaitsjad: Casemiro (Madridi Real), Fernandinho (Manchester City), Paulinho (Barcelona), Fred (Donetski Šahtar), Renato Augusto (Pekingi Guoan), Philippe Coutinho (Barcelona), Willian (Chelsea), Douglas Costa (Juventus).

Ründajad: Neymar (PSG), Taison (Donetski Šahtar), Gabriel Jesus (Manchester City), Roberto Firmino (Liverpool).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles