Inglismaa koondisest välja jäänud staar: minust oleks kasu olnud!

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jack Wilshere
Jack Wilshere Foto: Owen Humphreys / PA Wire/PA Images

Jalgpalli MMile sõitvast Inglismaa koondisest välja jäänud Arsenali poolkaitsja Jack Wilshere avaldas peatreeneri Gareth Southgate’i otsuses kahetsust.

26-aastane poolkaitsja tunneb, et pidanuks koosseisu mahtuma. «Olin sel hooajal vormis, terav ja tugev. Minust oleks Venemaal kasu olnud,» ütles Wilshere.

Southgate’i valitud MM-koondis on Inglismaa läbi aegade nooruselt kolmas. Lisaks Wilshere’ile jäi koondisest välja ka väravavaht Joe Hart, kelle esinumbri staatuses ei kahelnud keegi aastaid. «Muidugi olen tema otsuses väga pettunud, seda pole vaja isegi eraldi öelda,» tunnistas Wilshere.

Arsenali poolkaitsja mängis sel hooajal klubi eest 38 mängus, kuid ainult 12 Inglismaa kõrgliiga matšis. «Ma usun, et peaksin meeskonnas olema. Kuid treeneri otsust tuleb austada. Soovin kogu meeskonnale turniiriks edu. Olen alati Inglismaa fänn ning toetan kogu koondist.»

Southgate selgitas, et Wilshere jäi koondisest eemale vähese mängupraktika tõttu. «Märtsis oli ta valikus, kuid ta pole väga mänginud.  Jack tegi tubli hooaja, kuid hooaja lõpus polnud ta nii efektiivne,» ütles peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles