Jäähoki MM tuleb Eestisse! (1)

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jäähokikoondise ründaja ja abikapten Robert Rooba.
Eesti jäähokikoondise ründaja ja abikapten Robert Rooba. Foto: IIHF.com

Eesti Jäähoki Liit (EJHL) pälvis täna Taanis, Kopenhaagenis toimuval Rahvusvahelise Jäähokiliidu (IIHF) kongressil õigus korraldada Tallinnas 2019. aasta meeste MMi 1. divisjoni B-grupi turniir.

Aprilli lõpus toimuval ja Tondiraba jäähallis peetaval turniiril on Eesti koondise vastasteks Poola, Jaapan, Ukraina, Rumeenia ja Holland. Võitja tõuseb 1. divisjoni A-gruppi ja kaotaja langeb 2. divisjoni A-gruppi. Tallinnas toimuval turniiril selgitatakse välja maailma kohad 23.-28.

Tänavu toimus 1. divisjoni B-grupi MM Leedus ning Eesti koondis saavutas seal kolmanda koha ehk oli maailmas kokkuvõttes paremuselt 25. jäähokimaa.

Lisaks pälvis EJHL ka 2019. aasta meeste U20 vanuseklassi 2. divisjoni A-grupi MMi korraldusõiguse. Eesti noormeeste vastasteks sel turniiril on Leedu, Lõuna-Korea, Suurbritannia, Rumeenia ja Hispaania.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles