Anett Kontaveit kaotas Rooma turniiri poolfinaalis tugevale ukrainlannale (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Max ROSSI / REUTERS

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 26.) kaotas kõrgetasemelise Rooma tenniseturniiri poolfinaalis ukrainlannale Elina Svitolinale (WTA 4.) 4:6, 3:6. Matš kestis tund ja 15 minutit. Loe lähemalt matši kulgemise kohta otseblogist.

Kui Kontaveit pääses nelja parema sekka võitudega Coco Vandeweghe (WTA 16.), Svetlana Kuznetsova (WTA 39.), Venus Williamsi (WTA 9.) ja Caroline Wozniacki (WTA 2.) üle, siis avaringis vaba olnud Svitolina alistas teel poolfinaali Petra Martici (WTA 36.), Daria Kasatkina (WTA 13.) ja Angelique Kerberi (WTA 12.).

22-aastane eestlanna ja 23-aastane ukrainlanna polnud varem omavahel kohtunud.

Nelja parema hulka pääsesid Roomas vaid Ida-Euroopa tennisistid, sest teise finalisti selgitavad kell 18.00 algavas kohtumises rumeenlanna Simona Halep (WTA 1.) ja venelanna Maria Šarapova (WTA 40.). Meestest moodustavad poolfinaalpaarid Rafael Nadal (ATP 2.) ja Novak Djokovic (ATP 18.) ning Marin Cilic (ATP 5.) ja Alexander Zverev (ATP 3.).

Rooma turniir kuulub nii naiste kui meeste seas maailma tugevamate sekka. Naiste turniiri auhinnafond on 3,3 miljonit dollarit.

Tagasi üles