Maxim Vorovski lõi kahekordse kikkpoksi maailmaliiga võitja nokauti!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxim Vorovski (vasakul) näitas taas taset!
Maxim Vorovski (vasakul) näitas taas taset! Foto: Number One Fight Show

Eesti parim võitlussportlane Maxim Vorovski näitas Number One Fight Show peamatšis tõelist võimu, lüües kikkpoksi kahekordse maailmaliiga võitja Erutgrul Bayraki kolmandas ringis nokauti.

Bayrakile sai saatuslikuks ülikiire Vorovski paremhaak, mis mehe endalegi üllatuseks ringipõrandale saatis. Türklane püüdis küll püsti tulla, kuid ei suutnud seda ilma ringinööride abita.

Õhtu teise uhke võidu võttis tehnilise nokaudiga Eesti üks paremaid noorvõitlejaid Andres Oitsar, alistades lätlase Nikita Leškovitši. Oitsar on nüüd karjääri alustnud viie järjestikuse võiduga.

Vastase nokauteeris veel raskekaallane Uku Jürjendal, olles kindlalt üle poolakast Marcin Bodnarist.

Mirkko Moisar oli Portugali võitlejast Varela Wilsonist üle kohtunike otsusega. Kohtunike otsused tõid võidud ka Meletis Kakoumbavasile (alistas Maxim Spodarenko), Jan Beljajevile (alistas Danil Šatalovi), Aleksandr Bibale (alistas Aurimas Dumbrauskase) ning Dmitri Redkinile (alistas German Vandevnimi).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles