Video: DTM-sarja tiitlikaitsja auto purunes peadpööritavas avariis täielikult

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Rast.
Rene Rast. Foto: Thomas Pakusch / imago/Pakusch / Scanpix

Saksamaa turismiautode meistrivõistlustel elas ehmatava avarii üle mullune meister Rene Rast, kelle Audi käis mitu korda üle katuse ja purunes täielikult.

Lausitzringil peetud etapi avasõidus sõitis Rasti autole tagant otsa Loic Duval ning murule kaldunud Audi tegi seal mitu saltot. Auto katus rebenes küljest, ent õnnekombel ronis Rast rusude vahelt täiesti tervena välja. Sõit peatati punase lipuga paarikümneks minutiks.

Võistluse jätkumisel tõmbas kaardipakist trumbi seitsmendal kohalt startinud Edoardo Mortara, kes möödus esmalt omavahel võidelnud Lucas Auerist ja Timo Glockist ning seejärel DRSi kasutades ka Philipp Engist. Teisena lõpetas Mortarale finišijoonel vaid 0,920 sekundiga kaotanud Glock ja kolmandana Eng.

Avaetapil Hockenheimis esimese ja kolmanda koha saanud Glock on kolme sõidu järel sarja üldliider, järgnevad täna 9. koha saanud Gary Paffett ja kolmandana Mortara. Tiitlikaitsja Rast on alles 12. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles