Pohlak õnnistas rahvusstaadioni uued ekraanid sisse

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Pohlak ekraane sisse õnnistamas
Aivar Pohlak ekraane sisse õnnistamas Foto: Jana Pipar

Täna avati Lilleküla jalgpallistaadioni uued 28-ruutmeetrised pealtvaatajatele mõeldud ekraanid. Ekraanid õnnistati sisse Eesti Jalgpalli Liidu presidendi Aivar Pohlaku poolt, kes testis esimesena ekraani vastupidavust lüües palliga selle pihta.

Pohlaku sõnul on ekraanid vajalikud nii tänavu suvel Lillekülas toimuva UEFA Superkarika finaalmängu korraldamiseks kui ka kõigi teiste mängude jaoks. “Ükski kaasaegne rahvusvahelise tasemega jalgpallistaadion ei saa ilma ekraanideta. Juba 9. juunil saame ekraane esmakordselt kasutada Eesti meeste koondise kodumängul," rääkis Pohlak  

Pohlaku sõnul saavad pealtvaatajad ekraanidelt näha ka rahvusvaheliste mängude otseülekandeid ja kohapealeset melu. Ainus erinevus võrreldes telepildiga on see, et rahvusvaheliste mängude puhul ei näidata kahtlusi tekitavaid olukordi kordusena. Sellega üritatakse vältida liigsete pingete kogunemist staadionil.

Ligi 100 000 eurot maksvad ekraanid, mis peaksid vastu pidama tugevatele pommöökidele ning ka Eesti kliimale, avati täna Eesti meeste ja naiste karikafinaalide vaheajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles