«Eestimaist» eelistanud Avo Kēls tegi Läti võrkpallikoondises eduka debüüdi!

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel Läti koondise peatreenerirollis.
Avo Keel Läti koondise peatreenerirollis. Foto: cev.lu

Läti võrkpallikoondis alustas vastloodud Euroopa Hõbeliigat edukalt, alistades võõrsil Austria 3:1 (21, -21, 17, 22). Tegu oli Avo Keele ehk lätipäraselt Avo Kēlsi debüüdiga lõunanaabrite rahvusmeeskonna peatreenerina.

Lätlaste kolm suuremat skooritegijat on mänginud Keele käe all varasemalt ka Eestis. Üleplatsimeheks kerkis 19 punktiga (+9) mullu Pärnut esindanud diagonaalründaja Edvarts Buivids (tänavu Dürenis). Temporündaja Toms Švans (kaks viimast hooaega Pärnus) ja sidemängija Deniss Petrovs (Tallinna Selveris 2009-2011) lisasid 9 (vastavalt +6 ja +7) ning Romans Sauss ja Andrejs Zavorotnijs 8 (vastavalt +2 ja +4) punkti.

Mullu Pärnus pallinud nurgamehe Aleksandrs Kudrjašovsi arvele kogunes 7 (+4) punkti, viimases geimis väljakule pääsenud Toms Vanags (samuti nurgaründaja, mullu Tartu Bigbankis) tõi 2 punkti (+2). Statistika.

Läti jätkab Euroopa liigat kolmapäeval, kui võõrustab Daugavpilsis Makedooniat. A-alagruppi kuuluvad lisaks lätlastele, austerlastele ja makedoonlastele ka kosovlased.

Mullu Pärnus mänginud trio blokis.
Mullu Pärnus mänginud trio blokis. Foto: cev.lu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles