Video ja fotod: vastu puud sõitnud Meeke pääses rängast avariist imekombel terve nahaga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Portugali MM-ralli laupäevase päeva ehmatavaim sündmus oli Kris Meeke'i avarii. Põhjaiirlane sõitis teelt välja 12. katsel ja tema Citroën rullus vastu raja ääres olnud puid.

Nagu näitavad fotod Meeke'i autost, oli temal ja kaardilugejal Paul Nagle'il meeletult õnne, et nad õnnetuses tõsiselt vigastada ei saanud. Seljavalu kurtnud Meeke viidi küll kontrolliks haiglasse, kuid lasti sealt juba paar tundi hiljem tulema.

«Olen ääretult õnnelik, et meeskond ehitas nii tugeva auto. Mõistagi oli tegu minu sõiduveaga, pean seda tunnistama,» vahendab Motorsport Week briti sõnu. «Keerasin vasakkurvi natuke liiga hilja sisse, auto tagaots vajus lahtisele kruusale ja oligi minek. Vabandan kogu võistkonna ees, ent kui midagi positiivset otsida, siis C3 WRC oli sel nädalavahetusel tõesti väga kiire,» tunnustas Meeke autot.

Meeke on sel hooajal kuuest rallist kaks katkestanud, MM-sarja üldtabelis on ta kuuendal real ning langeb Portugali ralli lõppedes suure tõenäosusega veelgi.

Kris Meeke'i auto tagasiteel ralliparki.
Kris Meeke'i auto tagasiteel ralliparki. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles