Video: Kovac võitis Saksamaa karikafinaalis oma tulevast koduklubi Bayernit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peomeeleolus Niko Kovac valati pärast mängu õllega üle.
Peomeeleolus Niko Kovac valati pärast mängu õllega üle. Foto: TOBIAS SCHWARZ / AFP

Saksamaa jalgpalli karikavõistluste eilses finaalis alistas Frankfurti Eintracht Berliini olümpiastaadionil 3:1 Müncheni Bayerni.

Võitjate kangelaseks kerkis 24-aastane horvaat Ante Rebic, kes Frankfurti nii 1:0 kui 2:1 juhtima viis. Bayerni ainsa tabamuse autor oli Robert Lewandowski, lõppskoori vormistas aga Mijat Gacinovic, kes lisaminutitel, kui Bayerni väravavaht Sven Ulreich nurgalöögi ajaks vastaste karistusalasse läks, palli tühja väravasse suunas.

Rebic polnud aga ainus mängu (horvaadist) kangelane, sest 30-aastase vaheaja järel tiitli võitnud Frankfurti peatreener oli viimast mängu endine Horvaatia koondise kapten Niko Kovac. Esimesest juulist saab Kovacist pensionile mineva Jupp Heynckesi asemel Bayerni peatreener (3-aastane leping).

Ja veel: Franfurti väravavahi, Soome koondislase Lukas Hradecky valisid Bundesliga fännid hiljuti lõppenud hooaja parimaks oma positsioonil.

Bayerni endine ja tulevane peatreener: Jupp Heynckes ja Niko Kovac vahetamas mõtteid enne finaali.
Bayerni endine ja tulevane peatreener: Jupp Heynckes ja Niko Kovac vahetamas mõtteid enne finaali. Foto: HORSTMUELLER GmbH / imago/Horstmüller
Nico Kovac karikaga.
Nico Kovac karikaga. Foto: Jan Huebner / imago/Jan Huebner
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles