Video ja galerii: Kotsar näitas MM-koondise koduturniiri avamängus isale koha kätte

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

3x3 korvpalli MMil osalev Eesti koondis, kuhu kuuluvad Maik-Kalev Kotsar, Joonas Järveläinen ja Jaan Puidet, mängib täna Viimsis peetaval turniiril. Kuna koondise neljas mees Martin Dorbek on praegu oma koduklubi Kalev/Cramoga pidamas meeste saalimeistriliiga kullamänge, liitub tema 3x3 koondisega hiljem, tänasel turniiril asendab teda Kaido Saks.

Avamängus võitis Ballzy/Tallinna nime all mängiv nelik meeskonda Vanakoolimehed 35+ tulemusega 21:6. «Vanakoolimeeste» ridadesse kuulub turniiril seejuures Maik-Kalevi isa Egon Kotsar. «Avamängust 21:6 võit, sorry, paps,» ei jätnud Kotsar juunior saavutust ka Facebookis ära märkimata.

Samasse alagruppi kuulub veel meeskond Piter. Turniiril osalevad aga Eesti meistriliiga kogemusega korvpalluritest näiteks Kiur Akenpärg, Mario Paiste, Mario Polusk, Martin Jurtom, Illimar Pilk, Renato Lindmets, Heigo Erm, Kristjan Evart ja Egert Haller.

Vaata turniiri tulemusi jooksvalt siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles