Marquez kasvatas edu, Rossi tõusis poodiumile

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marc Marquez
Marc Marquez Foto: David Vincent / AP

MotoGP Prantsusmaa etapi võitis Honda sõitja Marc Marquez, teiseks tuli Danilo Petrucci (Ducati) ning kolmandaks Valentino Rossi (Yamaha).

Marquez kasvatas oma edu MM-sarjas Maverick Viñalesi ees 36-punktiliseks. Marquezi kaks konkurenti Andrea Dovizioso ja Johann Zarco kukkusid ning pidid sõidu pooleli jätma.

«See oli raske sõit, sest kõikide kiirus oli suhteliselt võrdne. Tavaliselt on meil sellel rajal probleeme olnud, seega olen võidu üle veelgi õnnelikum,» ütles Marquez.

Teise koha teeninud Petrucci sõnul muutis võidusõidu keeruliseks kuum ilm. «Üritasin lihtsalt Marci jälitada. Täna see töötas ja olen õnnelik. Seda enam, et Argentina ja Austini etapid osutusid minu jaoks keeruliseks,» lausus Petrucci.

Rossi sõnul leidis ta hea rütmi ning vormistas selle tulemuseks. «Tegime õige rehvivaliku ning tänu sellele olime ka kiired. See võit on nii minu kui tiimi jaoks väga oluline,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles