Galerii: vigastus jättis Kanteri pealtvaatajaks, võidu teenis leedukast maailmameister

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy

Viimsis peetud Heitjate seeriavõistluse avaetapi võitis kettaheites leedulane Andrius Gudžius, Gerd Kanter otsustas vigastuse tõttu võitlusest loobuda.

Valitsev maailmameister Gudzius sai parimal katsel kirja 67.02. Teise koha teenis rootslane Simon Peterson 63.92-ga, kolmandaks tuli eestlane Martin Kupper 62.23-ga. Oma viimaseks tiitlivõistluseks valmistuv Kanter otsustas täna võistlemisest loobuda. Nimelt hakkas Kanteril Lõuna-Aafrika Vabariigi treeninglaagris kael ja abaluu piirkond valutama ning Eestisse naastes pole ta teinud ühtegi heidet. Võistlushooaja loodab Kanter avada kahe nädala pärast Tartus.

Meeste odaviskes teenis Tanel Laanmäe võidu 76.40-ga. Magnus Kirt otsustas Teemantliiga võistlusele mõeldes täna mitte võistelda, sest teda vaevab pisivigastus. Samuti polnud võistlemas Risto Mätast

Tagasi üles