Lehis alistas finaalis Kuuse ning Priinits Salmi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrina Lehis koos pisipojaga.
Katrina Lehis koos pisipojaga. Foto: Viljar Voog

Eile Sõle Spordikeskuses peetud Tallinna lahtistel meistrivõistlustel võidutsesid Katrina Lehis (Haapasalu En Garde) ja Sten Priinits (Haapsalu En Garde).

Veerandfinaalis võitis Lehis 15:10 Gaia-Marianna Salmi (Talllinna Mõõk) ja seejärel poolfinaalis 15:6 klubikaaslast Carmen-Lii Targamaad. Finaalkohtumises alistas Lehis samuti Haapsalu En Garde vehklejat Kristina Kuuse seisuga 15:12. Teise koha sai Kuusk, kes veerandfinaalis võitis 15:9 Põhjakotka vehklejat Julia Oleinikit ja seejärel 15:11 Nelli Differtit (Haapsalu En Garde). Kolmandad kohad said Differt ja Targamaa.

Veerandfinaalis alistas Priinits 15:5 Henrik Priimägi (Tallinna Mõõk) ja seejärel poolfinaalis 15:14 SBSK Draakoni vehkleja Jevgeni Blinovi. Finaalis oli Priinits parem oma koondisekaaslasest 15:8 Jüri Salmist (Tallinna Mõõk). Teise koha sai Salm, kes veerandfinaalis võitis 15:9 SBSK Draakon vehklejat Roman Dragunovit ja seejärel alistas 15:8 koondisekaaslase Peeter Turnau (Haapsalu En Garde). Kolmandad kohad said Turnau ja Blinov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles