Video: Hispaania koondise peatreener avalikustas omapärasel moel MM-koondise

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iker Casillas Hispaania koondisesse ei mahtunud.
Iker Casillas Hispaania koondisesse ei mahtunud. Foto: CARL RECINE / REUTERS

2010. aasta jalgpalli maailmameister Hispaania teatas 23-nimelise koosseisu, millega hakatakse vähem kui kuu aja pärast Venemaal jahtima teist maailmameistritiitlit.

Need 23 mängijat said finaalturniiril osalemisest teada omapärasel moel. Nimelt andis Hispaania koondise peatreener Julen Lopetegui otsusest teada mobiilirakenduse Whatsapp vahendusel, kus seejärel koondisekaaslased teineteisele õnne said soovida.

Kõik suured staarid eesotsas David De Gea, Gerard Pique, Sergio Ramose, Andres Iniesta, Isco ja Diego Costaga teenisid Lopetegui koondisekutse. Mõnevõrra üllatuslikult jäid MM-finaalturniirilt välja neli Chelsea mängijat: äärekiatsja Marcos Alonso, keskpoolkaitsja Cesc Fabregas, ääre ründaja Pedro, ja tipuründaja Alvaro Morata.

Kui 2016. aasta Euroopa meistrivõistlustel mahtus legendaarne Hispaania väravavaht, eile 37. sünnipäeva tähistanud Iker Casillas veel koondisesse, kuid kandis Prantsusmaal peetud turniiril De Gea järel varukindaid, siis seekord vanameister Hispaaniaga suurturniirile ei sõida.

Hispaania kuulub MMil samasse alagruppi Portugali, Maroko ja Iraaniga. Avamängu peavad hispaanlased turniiri teisel päeval ehk 15. juuni, kui vastamisi minnakse naaberriigi ja valitseva Euroopa meistri Portugaliga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles