Liverpooli Meistrite liiga võiduni viinud Benitez: tänane Liverpool on palju parem

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp (vasakul) ja Rafael Benitez.
Jürgen Klopp (vasakul) ja Rafael Benitez. Foto: Lee Smith/REUTERS

Liverpooli 2005. aastal Meistrite liiga võiduni juhtinud Rafael Benitez ütles, et klubi praegune koosseis on parem kui 13 aastat tagasi, mil Inglismaa klubi alistas 0:3 kaotusseisust penaltite järel Milani.

«Me räägime Istanbuli imest, kuid praegune tiim on parem,» kinnitas Newcastle’i peatreener Benitez, kes juhendas Liverpooli vahemikus 2004-2010.

Hispaanlase sõnul on praegune Liverpool parem eelkõige ründekolmiku Mohamed Salahi, Roberto Firmino ja Sadio Mane pärast. Liverpooli põhitegijad olid 13 aasta eest Xabi Alonso, Dietmar Hamann ja Steven Gerrard.

«Meil oli Stevie, kuid samuti Alonso ja Hamann. Meie mängijad töötasid kõvasti ning meie meeskonnas oli hea tasakaal. Ka sellel tiimil on hea tasakaal, kuid nende ründekolmik suudab mänge ka ise ära otsustada. Meil oli üks mängija, kes suutis üksi asju ära teha. Praeguses Liverpoolis on neid kolm,» jätkas Benitez.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles