Emery kinnitati Arsenali peatreeneriks

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Unai Emery.
Unai Emery. Foto: Michel Euler / AP

Eelnevalt Paris Saint-Germani treener olnud Unai Emery nimetati täna ootuste kohaselt ametlikult ametisse Londoni Arsenali peatreenerina.

Üleeile tuli BBC ajakirjanik David Ornstein välja jutuga, et peale Arsene Wengeri lahkumist vabaks jäänud peatreeneri kohale on kõige tõenäolisem valik Emery. Pärast seda, kui 46-aastane hispaanlane lõpetas hiljuti oma lepingu Prantsusmaa klubiga, oli tema üks Arsenali valikutest

„Ma olen väga põnevil seoses mulle antud vastutusega kirjutada Arsenali ajalukku uus peatükk,” lausus Emery ning lisas, et Arsenal on teada-tuntud ja armastatud klubi üle maailma just nende mängustiili, noorte mängijate ja fantastilise staadioni pärast. „Ma ootan elevusega mida me suudame koos saavutada ja ootan väga, et ma saaksin anda erilisi mälestusi kõigile, kes seda klubi armastavad” lausus hispaanlane.

Emery on suurte kogemustega treener, kes viis Paris Saint-Germaini sel hooajal Prantsusmaa liiga võiduni ning varasemalt on võitnud Sevillaga kolmel järjestikusel hooajal Euroopa liiga tiitli. Lisaks valiti ta hooajal 2013/2014 Euroopa parimaks treeneriks. Emery ainukeseks raskuseks klubis saab olema inglise keelega kohanemine, kuna see ei ole tema tugevaim külg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles