Video: LeBron säras kaksikduubliga, kuid Boston jõudis NBA finaalist võidu kaugusele

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Boston Celtics - Cleveland Cavaliers.
Boston Celtics - Cleveland Cavaliers. Foto: Greg M. Cooper / USA TODAY Sports

Boston Celtics alistas korvpalliliiga NBA idakonverentsi finaalseeria viiendas mängus koduväljakul Cleveland Cavaliersi 96:83 ja asus nelja võiduni peetavat seeriat 3:2 juhtima.

Cavaliersi ei päästnud taaskord supermängu teinud LeBron James, kelle arvele kogunes 39 minutiga 26 punkti, 5 resultatiivset söötu ja 10 lauapalli. Bostoni parim sangariks kerkis 24 punkti visanud, 4 resultatiivset söötu jaganud, 7 lauapalli noppinud ja 4 vaheltlõiget teinud Jayson Tatum. Lisaks jõudis Bostoni poolel kaksikduublini Al Horfod, kes viskas 15 punkti ja võttis 12 lauapalli.

Bostoni meeskond võitis ka seeria esimesed kaks mängu, mis toimusid samuti nende koduväljakul, kuid kolmandas ja neljandas mängus jäädi võõral väljakul Cavaliersile alla. Seeria kuues mäng peetakse ööl vastu laupäeva Clevelandis.

Idakonverentsi finaalis mängivad Houston Rockets ja tiitlikaitsja Golden State Warriors. Nelja mängu järel on seeria viigis 2:2. Seeria viies mäng peetakse eeloleval ööl Houstonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles