Grönholmi meeskonna sõitjat vaevavad viisaprobleemid, ohus MM-etapp

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rallikross.
Rallikross. Foto: Timur Timerzjanov / Twitter

Hyundai FIA rallikrossi meeskonna venelasest sõitja Timur Timerzjanov võib maailmameistrivõistluste neljandalt etapil puududa viisaprobleemide tõttu.

«Ma olen veidi mures, sest ma pole kindel, kas ma saan osaleda. Ma ootan endiselt oma viisat,» sõnas Timerzjanov, kes seni peetud kolmel etapil jõudnud iga kord poolfinaali. «Ma loodan, et kõik laheneb ja ma saan Silverstone’i rajale. Ma olen valmis ja indu täis,» lisas venelane.

Hyundai rallikrossi meeskonda juhendab kahekordne autoralli maailmameister, soomlane Marcus Grönholm. Lisaks Timerzjanovile sõidab meeskonnas Grönholmi poeg Niclas. Meeskond kannab nime Grönholm RX Taneco. 

Niclas hoiab MM-sarja üldarvestuses kolme etapi järel seitsmendat ja Timerzjanov jagab üheksandat kohta. Kuue meeskonna konkurentsis paikneb Grönholm RX Tranceo neljandal positsioonil.

Hooaja neljas etapp peetakse eeloleval nädalavahetusel Suurbritannias. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles