Video: vaata, kuidas Nõmme Kalju väravavaht punase kaardi sai

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitali Teleš.
Vitali Teleš. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Eile peetud jalgpalli Eesti meistriliiga 16. voorus mängis tabeliliider Nõmme Kalju võõrsil Tallinna Kaleviga 2:2 viiki. Kalju pani avapoolaja lõpus raskesse seisu nende väravavaht Vitali Teleš, kes sai Kevin Rääbise vastu tehtud vea eest igati õige punase kaardi.

Teleši vea ajal oli Kalju 1:0 eduseisus, kuid sellele järgnenud Hidetoshi Wakui suurepärasest karistuslöögist viigistas Kalevi mänguseisu 1:1 peale. Teisel poolajal asus arvulises vähemuses mänginud Kalju uuesti mängu juhtima, kuid Kalev viigistas jälle. Viimasel veerandtunnil oli ründavam meeskond Kalev, kuid Kalju pidas vastu ja pääses tagasi Hiiule viigipunktiga. 

Juhul kui Teleš poleks punast kaarti saanud ja Kalju oleks võitnud, siis edu FCI Levadia, kes mängis eile võõrsil FC Floraga 2:2 viiki, ees oleks kasvanud kolmele punktile. Kuid need on vaid oleksid-poleksid. Praegu edestab Kalju Levadiat vaid ühe silmaga ning Flora jääb omakorda Levadiast maha ühe punktiga.

Tallinna Kalev – Nõmme Kalju tipphetked (Teleši punane kaart alates 0.58):

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles