Kontaveit videointervjuus: emotsionaalsus on minu edu võti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit (EST) Roma 17-05-2018 Foro Italico, Tennis Internazionali di Tennis d Italia Foto Antonietta Baldassarre / Insidefoto PUBLICATIONxNOTxINxITAxFRAxSUI antoxbalda
Anett Kontaveit (EST) Roma 17-05-2018 Foro Italico, Tennis Internazionali di Tennis d Italia Foto Antonietta Baldassarre / Insidefoto PUBLICATIONxNOTxINxITAxFRAxSUI antoxbalda Foto: Antonietta Baldassarre / Insidefoto / imago/Insidefoto

Anett Kontaveit andis WTA-le intervjuu, kus räägiti Singapuris toimuvatest finaalidest, mis leiavad aset oktoobri lõpus. Lisaks rääkis eestlanna, mille abil ta terve hooaeg edukas olla püüab.

Kontaveit rääkis WTA-le antud intervuus: «Seal mängimine on iga mängija unistus. Ma arvan me kõik tahame sinna jõuda.» Eestlanna lisas, et ta ei tea sellest turniirist liiga palju, kuna pole seal kunagi osalenud. «Ma tean, et turniir toimub Singapuris. Seal on kindlasti eriline mängida, see on ikkagi täielik tipp, kuhu üldse võimalik saada on. Me kõik tahame sinna jõuda,» rääkis Kontaveit.

"Hooaeg on päris pikk ja ma annan hooaja jooksul iga mänguga endast väga palju. Ma olen väga emotsionaalne, aga ma usun, et see ongi võti kuidas kogu hooaeg mängida nii, nagu ma seda siiani teinud olen,» pajatas Kontaveit oma plaanist, kuidas terve hooaeg edukas püsida.

WTA finaalidesse saavad mängima kaheksa tennisisti, kes on kogu hooaja jooksul enim punkte kogunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles