Eesti rannajalgpalli valitsev meister tahab sellel hooajal murda Euroopa tippu

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme BSC OlyBet
Nõmme BSC OlyBet Foto: Nõmme BSC

Eesti Rannajalgpalli valitsev meister Nõmme BSC OlyBet andis täna toimunud hooajaeelsel üritusel teada, et klubi eesmärgiks on koht Euroopa 16. parema klubi seas.

Nõmme BSC andis mõista, et klubi soovib teha ühe sammu edasi paremuse poole, ning peale kohaliku meistritiitli võitmitise on eesmärgiks pandud lüüa läbi ka Euroopas. «Kui seni on Eesti tiimide laeks jäänud üks võit alagrupis, siis oleme seadnud endale eesmärgi jõuda tänavu Euroopa 16. parema klubi hulka,» rääkis meeskonna kapten Andreas Aniko.

Nõmme BSC OIyBet klubiga liitub sellest hooajast ka murujalgpallis profikarjääri lõpetanud ründaja Jüri Jevdokimov, kes on varasemalt Eesti meistriliigas mänginud Paide Linnameeskonnas, Viljandi Tulevikus, Nõmme Kaljus ja FC Infonetis.

Nõmme BSC-l on vaja 16. parema hulka jõudmiseks võita vähemalt kaks mängu, et alagrupist edasi veerandfinaalidesse saada. Meeskonna kapten Aniko ütles tänasel hooaja avamisel, et Euroopa meistrite klubide karikavõistlustele Euro Winners Cup sõidetakse juba sel nädalavahetusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles