Kas järjekordse kulla võitnud Kalev jätkab Kairysega?

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Kalev/Cramo tuli kümnendat korda Eesti meistriks
BC Kalev/Cramo tuli kümnendat korda Eesti meistriks Foto: Kristjan Teedema

Finaalseeria neljandas mängus alistas Kalev/Cramo võõrsil Tartu Ülikooli 99:83 (44:45) ja krooniti viimasel kümnendil juba kuuendat korda 4:0 seljavõiduga Eesti meistriks.

Tartu Ülikooli spordihoones tuhandepealise publiku ees peetud viimases mängus läks kõik oodatud rada pidi. Rootslasest tsentri Carl Engströmita tegutsenud kodumeeskond võitles avapoolajal südilt ning veel kolm minutit enne kolmanda veerandaja lõppugi oli seis 62:62. Ent seejärel tegi Kalev kiire vahespurdi – märksõnaks taas individuaalne meisterlikkus ja agressiivsus – ning hetkega oli vahe kümme punkti ja seeria lõplikult otsustatud.

Kalevi tüüris meistritiitlini kiiret korvpalli Kalevis juurutama asunud Donaldas Kairys, kes sõnas mängujärgses intervjuus, et sooviks meeskonna juhendamist jätkata ka tuleval hooajal. Praegu pole siiski veel selge, kas Eesti esiklubi plaanib sama peatreeneriga jätkata. Millal otsus tehakse?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles