Andres Iniesta liitus Jaapani klubiga

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Iniesta
Andres Iniesta Foto: twitter.com

Endine FC Barcelona mängumees Andres Iniesta liitus täna hommikul ootustepäraselt Jaapani klubi Vissel Kobe'ga.

34-aastane Iniesta liitus Jaapani klubiga peale 22. aastat Barcelona särgis. Vissel Kobe, kuhu hispaanlane suundus, hoiab Jaapani meistriliigas kuuendat kohta. Lisaks Iniestale mängib tuntud mängumeestest seal ka sakslane Lukas Podolski.

Iniesta rääkis BBC-le, et talle tehti palju pakkumisi, kuid ta valis Vissel Kobe, kuna temale tundus see kõige huvitavama projektina. Hispaanlane lisas: «Nad uskusid ja usaldasid mind inimese ja mängijana, see oli üks suur põhjus miks ma selle klubiga liitusin.»

Jaapani klubi omanik Hiroshi Mikitani ütles, et Iniesta aitab areneda noorematel mängijatel. Mikitani lausus: «Ma usun Iniesta filosoofiasse ja tema võimed meeskonda juhtida on suurepärane inispiratsioon kogu jaapani jalgpallile.»

Lisaks sellele, et Iniesta hakkab mängima klubi eest, jääb tema üheks rolliks oma ideede ja oskuste jagamine noortega klubi noorteakadeemias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles