Video: liidri kaotanud Houston asus seeriat Warriorsi vastu juhtima

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Houston Rocketsi mängujuhi Chris Pauli jaoks võib hooaeg olla lõppenud.
Houston Rocketsi mängujuhi Chris Pauli jaoks võib hooaeg olla lõppenud. Foto: David J. Phillip / AP

Põhja-Ameerika korvpalliliiga NBA tiitlikaitsja Golden State Warriors kaotas läänekonverentsi finaalseeria viiendas mängus võõral väljakul Houston Rocketsile 94:98 ning jäi nelja võiduni peetavas seerias 2:3 tagaajaja rolli.

Houstoni meeskond jäi minut enne lõpusireeni ilma mängujuhist Chris Paulist, kes vigastas pealtnäha süütus olukorras parema jala reit. Suure tõenäosusega 33-aastane ameeriklane selles seerias enam väljakule ei pääse, kuid halvemal juhul on hooaeg tema jaoks lõppenud.

Üleplatsimeheks kerkis 29 punkti visanud Warriorsi tähtmängija Kevin Durant, Klay Thompson lisas 23 ja Stephen Curry 22 silma. Rocketsi parimad skooritegijad olid Eric Gordon ja Paul, kes viskasid vastavalt 24 ja 20 punkti. Seeria eelmises mängus 30 punktiga säranud James Harden (Rockets) oli seekord hädas visketabavusega ja piirdus vaid 19 silmaga. 

Seeria kuues mäng peetakse ööl vastu pühapäeva Warriorsi koduväljakul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles