Liverpooli ründaja tegi enne Meistrite liiga finaali ülla žesti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli ääreründaja Sadio Mane.
Liverpooli ääreründaja Sadio Mane. Foto: Martin Rickett / PA Wire/PA Images

Senegali jalgpallikoondise ja Liverpooli ääreründaja Sadio Mane värvis oma koduküla enne Meistrite liiga finaali punaseks.

Nimelt annetas 26-aastane senegallane Senegalis asuvale Bambali kogukonnale 300 Liverpooli särki, et kohalikud jalgpallisõbrad saaksid Liverpooli hooaja kõige tähtsamat lahingut jälgida just Mane koduklubi vormis. 

«Mu perekond elab endiselt seal külas ja nad kõik vaatavad laupäeval mängu. Ükski selle küla elanik sel päeval tööd ei tee,» rääkis Mane väljaande Telegraph vahendusel. Mane, kes on varemgi sarnaseid heategusid teinud, rääkis, et Bambali kogukond pole ainus, kes Senegalis Liverpoolile pöialt hoiab. Liverpooli peatreeneri Jürgen Kloppi ründav jalgpall on ka neutraalsed jalgpallifännid Inglismaa suurklubi toetama ajendanud.

Meistrite liiga finaal, kus lähevad vastamisi Liverpool ja tiitlikaitsja Madridi Real, algab laupäeval Eesti aja järgi kell 21.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles