Eesti noortennisist võitis koduse turniiri

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniil Glinka
Daniil Glinka Foto: Eesti Tenniseliit

18-aastane tennisist Daniil Glinka teenis karjääri teise turniirivõidu, kui sai Kadriorus toimunud ITF noorteturniiril esikoha. 

Finaalis alistas Glinka 16-aastase hollandlase Guy Den Oudeni 6:2, 6:4. Eilses poolfinaalis oli ta vastamisi Johannes Seemaniga ja võitis 6:1, 6:2.

Glinka jõudis poolfinaali, alistades rootslase Olof Wiklundi 6:4, 7:5, britt Joseph White'i 7:5, 6:4 ja poolakas Mikolaj Lorensi 7:5, 6:4.

Neidude turniiri võitis valgevenelanna Jana Kolodynska. Eestlannadest oli edukaim Katriin Saar, kes jõudis veerandfinaali.

Kuni 14-aastaste Tennis Europe on tänavu 2. kategooria turniir ja sellest võttis osa kogu Eesti paremik. Eestlaste laeks jäi poolfinaal. Markus Mölder kaotas poolfinaalis hilisemale võitjale sakslasele Marc Majdandzicile ja Oliver Ojakäär leedukale Vilius Gaubasele. Tüdrukutest jõudis nelja parema hulka Elisabeth Iila, turniiri võitis rootslanna Agnes Mitteregger.

Paarismängus sai teise koha Eesti-Vene paar Oleg Molotkov/Andrei Zubkov. Finaalis jäid nad alla Leedu-Portugali paarile Vilius Gaubas/Tiago Pereira 5:7, 4:6. Poolfinaalis võitsid Molotkov/Zubkov 6:2, 6:4 Hendrik Katmuk/Oliver Ojakääru. Gaubas/Tiago Pereira alistasid 6:4,6/3 Richard Martell Eek/Abel Forgeri.

Tüdrukutest jõudsid poolfinaali Elisabeth Iila koos poolatari Xenia Lipieciga ja Liisa Varul, kelle paariliseks oli rootslanna June Bjork. Mõlemad paarid andsid korralikud lahingud: Iila/Lipiec kaotasid hilisematele võitjatele rootslastele Ida Johansson/Agnes Mittereggerile 6:4, 1:6, 6:10 ja Varul/Bjork teise koha saanud Leedu-Ukraina paarile Emilija Tverijonaite/Anastasiya Zholdakova 4:6, 6:4, 7:10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles