Liverpooli purunenud unistuste õhtu: pisarad, vigastused ja Kloppi nukker taak

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vigastus ja mängu kulg jätsid Ragnar Klavanile (vasakul) karjääri suurimas mängus varumehe seisuse. Ühtekokku pääses ta Liverpooli tänavuses 15 Meistrite liiga kohtumises väljakule kaheksas.
Vigastus ja mängu kulg jätsid Ragnar Klavanile (vasakul) karjääri suurimas mängus varumehe seisuse. Ühtekokku pääses ta Liverpooli tänavuses 15 Meistrite liiga kohtumises väljakule kaheksas. Foto: Efrem Lukatski / AP / Scanpix

Kui Ragnar Klavan ja tema kaaslased Liverpooli jalgpalliklubist eelmise aasta augusti keskel Saksamaal Hoffenheimis Meistrite liiga teekonda alustasid, mõtlesid küllap vähesed: mai viimasel laupäeval mängime Kiievis finaalis. Aga nii läks, Klavan osales 14 kohtumisest kaheksas, saades mänguaega ühtekokku 298 minutit.

Üleeile õhtul sai imeline sõit Ukraina pealinnas igas mõttes nukra lõpu. Liverpool kaotas 1:3 ja Madridi Real võis uskumatut kolmandat korda järjest karika pea kohale tõsta. Iseenesest pole absoluutsele valitsejale kaotamises midagi müstilist, ent selle muutsid eriti valusaks mõned nüansid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles