Galerii: Eesti rannajalgpallikoondis võitis hooaja esimese kodumängu

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kohtus Eesti rannajalgpallikoondis hooaja esimesel kodumängul Soome koondisega ja tänu heale lõpule võideti mäng skooriga 7:4.

Avakolmandikul lõid mõlemad meeskonnad ühe värava, teisel kolmandikul nägi aga tõeliseid iluväravaid. Kõigepealt lõi Kevin Sooaluste efektse käärlöögiga Eesti koondise 2:1 ette, aga soomlased vastasid kohe kauni löögiga eestlaste ristnurka. Teine kolmandik lõppes lõpuks Eesti koondise mängiva peatreeneri karistuslöögist, mis tegi seisuks 4:3.

Viimasel kolmandikul suutis Eesti koondis oma paremuse maksma panna, skoori tegid Sooaluste, Juha ja Lepik ning nii võeti Soome koondise üle kindel 7:4 võit. Lisaks nimetatud mängijatele lõi Eestlaste poolt kaks väravat Janek Remmelgas.

Rannajalgpallikoondis valmistus antud mänguga Euroliiga põhiturniiriks, mis leiab aset 20.-23. juulini Moskvas. Kui seal suudetakse jääda alagrupis kahe parema hulka, siis ootab Eesti rannajalgpalli koondist 6.-9. septembrini toimuv Euroliiga Superfinaal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles